Hvad er en loftisolering ?

En Loftisolering udgør den øverste del af husets klimaskærm. Da varmen stiger opad, derfor er det vigtigt at du efterisolere dit loft. Således undgår du, at varmen fra huset forsvinder ud i den blå luft. Kun overgået af ydermurene grundet deres store overflade, er loftet den vigtigste del af din klimaskærm, hvor helt op til 25% af varmen går tabt.

Hvordan foregår en loftisolering ?

Ældre huse som aldrig har fået ekstra isolering lagt ud, har typisk altid brug for en efterisolering. Her vil man typisk opleve, at der ligger et ganske tyndt lag isolering, f.eks 50 mm eller 100 mm, og det er alt for lidt. Når man udlægger den ekstra isolering foregår det ved at materialet blæses ind på loftet. Her er der typisk tale om produkter som Glasuld fra Isover eller Papiruld.

Såfremt din tagkonstruktion består af organisk materiale såsom træ, sørger vi også for den rigtige type materialestop, der tillader vigtig ventilation af loftet. Materialestop er en separation mellem loft og tag, der holde

Hvorfor isolere loftet?

Der er ofte meget store besparelser at hente på varmeregningen, samt klimamæssige fordele. Herunder har vi listet nogle af de mange fordele:

 • Du sparer mange penge på varmeregningen – ofte over 25%
 • Dit hus bliver mere værd og nemmere at sælge
 • Du skåner miljøet for en stor CO2 belastning
 • Du får et varmere hus og bedre indeklima
 • Energimærkningen på huset bliver højere

Hvor mange mm isolering skal der bruges

Vi anbefaler ved efterisolering af loftet anbefaler vi et lag isolering på 200-300mm, alt efter det nuværende udgangspunkt. Her giver den ekstra isolering den bedste effekt, samt det største energitilskud. Fremgangsmåden er den samme og der kan påfyldes ovenpå allerede eksisterende isolering.

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.

Kan jeg få en pris med det samme?

I de fleste tilfælde kan vi beregne en pris og give et tilbud på isolering af loftet over telefonen. Via BBR kan vi få oplyst husets størrelse i kvm og  i sammenarbejde med dig kan vi hurtigt beregne en fast pris på opgaven.

I enkelte tilfælde kan loftet være af en størrelse eller beskaffenhed, at det kræver et konsulentbesøg. I disse tilfælde sender vi en konsulent ud. Loftet besigtiges og opmåles. Evt. eksisterende isolering måles og tilstand beskrives. Der måles på til materialestop og evt. Gangbro. Hvis du ønsker et konsulent besøg kan du klikke på bestil et gratis isoleringstjek.Vurdering

Ved et kundebesøg kan vurderingen fra konsulenten, deles op i følgende kategorier:

 • Isolerbar / isolering mangler
 • Tilstrækkeling isoleret
 • Isolering kan ikke udføres
 • Uforsvarlig
 • Diverse

Den rigtige samarbejdspartner til efterisolering af loftet

Når du skal have efterisoleret loftet, så er papiruld det rigtige materiale og Dansk Efterisolering Aps den rigtige samarbejdspartner

Vi isolerer med 1. klasses specialbehandlet papiruld som er rørende billigt.

Vi isolerer et loft på 120 m2 fra blot 8.400 kr. inkl. materialer og arbejdsløn og inkluderet statstilskuddet og håndværkerfradrag. I prisen indgår dog ikke evt. gangbro, vindstop og kasse om loftlem.

Loftisolering udføres altid af vores specialuddannede fagfolk, hvilket er din garanti for at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt.

Vi anvender vi kun første klasses specialbehandlet papiruld, der er både brandhæmmende, fugtafvisende og resistent for svamp og skimmelangreb.

Vi styrer projektet fra start til afleveret arbejde. Vi sørger for alt papirarbejde når der skal søges om statstilskud og andre tilskud. Tilskud som vil formindske din investering ganske betragteligt og derfor selvfølgelig skal ansøges.

Loftisolering med papiruld er en rigtig god investering, som meget hurtigt er tilbagebetalt. Læs også gerne mere her på vores hjemmeside, hvor du kan finde mere nyttig information om såvel loftisolering som andet. Se priser på isolering af dit loft
OVERVEJER DU AT FÅ EFTERISOLERET LOFTET?

Hos Dansk-efterisolering.dk har vi alle matrialer på lager og vi tilbyder dig som kunde en enestående mulighed for selv at vælge hvad du ønsker af isolering på dit loft. Vi kommer naturligvis med vores anbefalinger til det bedste matrialevalg for netop din opgave, men det endelige valg ligger altid hos dig.

Neutral rådgivning er målet for vores forretning. Vi er ikke gift med nogle af vore leverandører. Derfor er vi ikke tvunget til kun at foreslå dig et produkt. Det klart et produkt ikke kan være det bedste til alle opgaver. De forskellige produkter har hver deres styrker og svagheder. For at give dig et lille indblik i materialerne har vi her nedenfor listet nogle af de fordele op for hvert matriale, du kan bruge til isolering af loftet:

Fordele Glasuld ( Isover )

 • Isover er et let matriale og derfor billigt at isolere i 200mm og op efter.
 • Isover klør ikke hvis man skal flytte på det eller rode rundt i det.
 • Støver næsten ikke.


Fordele Stenuld ( Paroc )

 • Har en høj brandsikkerhed.

Fordele Papiruld

 • Papiruld mindsker mus og andre skadedyr.
 • Papiruld mindsker lyd fra omverdenen hvilket tit er en fordel.
 • Papiruld klør ikke hvis man skal flytte på det eller rode rundt i det.
 • Papiruld er godt til ældre huse der ikke har dampspærre.
Kontakt Dansk Efterisolering Aps og få et godt tilbud. Vi udfører arbejdet professionelt og tilbyder markedets måske billigste og bedste loftisolering med papiruld.

Tilskud til isolering af loft – Hvilke tilskud kan jeg få ?

Der er pt. 2 tilskud du skal være opmærksom på, når du vælger at lave en isolering af loftet. Energitilskud og håndværker fradrag. Energitilskudet gives af staten til de husejere der laver energivenlige optimeringer af huset som fx isolering af loft. Tilskuddet beregnes ud fra hvad huset opvarmes med hernunder: Gas, fjernvarme, olie eller el, og ud fra hvor meget isolering du har på huset inden du isolerer. Har du mellem 0 – 50 mm og fyrer med Gas, olie eller fjernvarme får du op til 20 kr pr. m2 du isolere i tilskud.

Håndværker fradraget er et fradrag du har på den arbejdsløn, der er i forbindelse med udførslen af en loftisolering. Hvis opgaven samlet set koster 15.000 kr, udgør arbejdslønnen typisk ca. 11.250 kr. Det giver et netto tilskud på ca. 3.400 kr.- omregnet er det lidt over 20% i tilskud af den samlede isolerings pris.

Du kan spare en masse penge på varmeregningen, ofte op til 25 %, dit hus bliver mere værd, du får et varmere og bedre indeklima, energimærkningen på huset bliver højere og du spare miljøet for unødigt CO2 udslip.

Vores pris er p.t. 99 kr. pr. kvadratmeter, og denne pris dækker arbejdsløn og papiruld. Skal der laves materialestop, gangbroer eller andet, kommer dette oveni prisen. Ofte vil prisen da beløbe sig til 120 – 160 kr pr. m2 alt inklusive. Så er du fingernem og kan lave gangbro mm selv, kan der være en hel del penge at spare.

Kontakt Dansk Efterisolering allerede i dag og lad os give dig et godt tilbud på isolering af loft. – Vi kommer overalt i Danmark uden at det koster ekstra. Isolering af loft med fagkundskab og erfaring i bagagen – det er bare os.

Kontakt os gerne og lad os få en snak om loftisolering. Hos os koster kvalitet ikke en formue.

Læs også disse artikler:

Papiruld pris

Effektiv papiruld isolering giver besparelser på helt op til 25%…

Energimærkning af huse

Det giver god mening at efterisolere sit hus...

Efterisolering af loft

Hvis du gerne vil spare penge, er efterisolering af loft…