Efterisolering i Horsens, Hedensted & Juelsminde

Efterisolering af hus i Horsens, Hedensted og Juelsminde området.

Juelsminde firmaet Dansk Efterisolering er eksperter i efterisolering af huse og ejendomme og opererer meget i området Horsens, Hedensted og Juelsminde samt hele oplandet. Vi kommer overalt til huse og villaer og efterisolerer også ejendomme helt ude på landet.

Mulighederne for at spare penge ved at efterisolere har nok aldrig været større. især selvfølgelig hvis du har et hus af ældre dato og som ikke er efterisoleret for nylig.

Efterisolering foregår typisk i hulmure og på loftet. før man overhovedet går i gang er det vigtigt at finde ud af hvad isoleringen består af i dag eller om der overhovedet er noget form for isolering. Hulmurene kan være lidt svære at bedømme da men jo ikke kan se ind i dem, men er de meget kolde om vinteren og blæser det måske ind hist og her, ja så er der sikkert behov for en omgang energibesparende efterisolering. Loftet kan som regel besigtiges gennem en loftlem, men det kan være svært for ikke fagkyndig at vurdere om der er nok isolering eller om det er defekt. Selvom der ligge bats hen over loftet kan de være sunket sammen eller der kan være revner som er kommet siden det  blev lagt. Få evt en professionel til at besigtige det, inden der tages beslutning om en efterisolering. Loftisolering er faktisk lige så vigtig som hulmursisolering og der kan også være mange penge at spare ved at få sprøjtet papiruld ud.

Hvor meget kan jeg spare? spørger du sikkert. En tommelfingerregel siger 33% af dit varmeforbrug, men det kan svinge meget afhængig af hvordan huset er isoleret i dag.

Du kan sagtens gå med den tro at huset allerede er isoleret godt nok, men er du det mindste i tvivl anbefaler vi en termografi gennemgang der ved en slags røntgenfotografering af dit hus viser hvis og hvor der slipper varme ud. I gennemsnit regner man med en efterisolering betaler sig tilbage efter kun 2 til 3 år, hvilket man må sige er en bedre rente af pengene end banken kan give nu til dags. En bonus er at du selvfølgelig får et lunere hus, men miljøet er også glad for at få mindre co2 fra opvarmning. Al vores efterisolering foregår ved hulmursisolering og loftisolering

Hulmursisolering

Er dit hus fra 1920, eller nyere, har det sikkert en hulmur. I den hulmur skal der helst være et isoleringsmateriale, for at det giver tilpas isolerende effekt. Hulmuren opstår fordi huset er bygget med en ydre mur og en mur inde i huset, mellemrummet mellem de 2 mure kaldes hulmuren.Typisk er hulrummet 5-15 cm bred og det er i dette rum vi fylder op med isolering.

Selvom dit hus i tidernes morgen har fået pustet isoleringsmateriale ind kan det godt være at det trænger til det igen. Kvaliteten før hen på granulat var ikke så høj som i dag og det kan have medført at det er sunket sammen og dermed ikke fylder hele hulmuren.

Hulmursisoleringen sker ved at vi borer huller gennem den ydre mur i fugen. Hvor mange huller vi borer kommer an på om der er noget i mure i forvejen. I dette hul sætte vi et tyndt rør ind som vi så puster granulat ind i hulrummet med. Det er meget effektivt og det giver en 100% effektiv isolering. Fugerne bliver lukket til med et materiale der er i samme farve, efter endt arbejde. Dansk Efterisolering bruger flere typer isoleringsmateriale til hulmure og du bestemmer selv hvilket materiale du vil have i muren.

Vi har disse produkttyper vi kan tilbyde.

  • Sundolitt C80 – et lignende produkt
  • Isover – Granulat bestående af glasuld
  • Superglass – også glasuld
  • Paroc – ligeledes glasuldsgranulat
  • Iso Artic – Et styrolit granulat til grafit
  • Climatizer Plus – Der er et papirulds materiale


Loftisolering med papiruldsisolering

Papiruld til isolering af loft giver en god økonomi, det er billigt i anskaffelse og isoleringsevnen er i top. I vores firma bruger vi kun papiruld i det anerkendte mærke Climatizer, et gennemtestet produkt der holder i rigtig mange år. Papiruldsisolering er imprægneret så der stort set ikke kan gå ild i det, og ligeledes er det modstandsdygtig overfor fugt og råd.

Selve isoleringen foregår fra en gangbro som enten vi etablerer på loftet eller som du efter anvisning etablerer deroppe (og sparer lidt flere penge). Når den er lavet kan vores isolatør gå rundt med en isoleringsslange, uden at ødelægge loft og eksisterende isolering. Med slangen pustes papiruld ud over hele loftet i et godt tykt lag. Fordelen ved papiruld er, at det kommer ned ved revner og lign. rum om spær og bjælker. Således bliver isoleringen fuldkommen over hele loftet. At isolere et loft med papiruld tager ca en dag og vi rydder pænt op efter os.

Bor du i Horsens, Hedensted, Juelsminde området, på landet eller i byerne, så kontakt vores Horsens afd. allerede i dag og få en snak om efterisolering af din bolig. (Kontakt gælder også for Herning, Silkeborg og Viborg området)