Efterisolering på Sjælland

Dansk Efterisolering er din specialist i hulmursisolering og loftisolering på Sjælland. Vi er en landsdækkende virksomhed med mange års erfaring. Hos os får du 20 års garanti på vores udførte arbejde.

Efterisolering af din bolig er en rigtig god investering og typisk med en kort tilbagebetalingstid. Udover en lavere varmeregning, så får du også et betydeligt bedre indeklima og passer ekstra på miljøet.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os i dag på tlf. 70 26 10 11. Vi kommer gerne forbi dit hus og laver en gratis opmåling og giver dig et uforpligtende tilbud.

Loftisolering med papiruld på Sjælland

Vi har mange kunder på Sjælland, som vælger at få efterisoleret deres lofter med papiruld. Både i København, Nordsjælland og resten af Sjælland er vi ugentlig på opgaver, og hjælper vores kunder med at spare penge på varmeregningen.

Papiruld er et meget velegnet materiale – det er nemt for os at arbejde med, har en let vægt og prisen på papiruldsisolering er god. Vores priser starter fra 99 kr. pr. m2.

Vi oplever ofte at et typisk parcelhus af ældre dato sparer op til 25% på varmeregningen, og loftisoleringen er typisk tjent hjem igen i løbet af 2-4 år.

Hulmursisolering med granulat på Sjælland


En hulmursisolering er mindst lige så god investering som en loftisolering. Vi ser ofte vores kunder opleve en besparelse på 30% årligt. Og der er kun en tilbagebetalingstid på 2-3 år.

Vi benytter granulat, også kaldet flamingo, når vi efterisolerer hulmuren. Det er nemt for os at komme til, og typisk tager arbejdet kun en enkel dag. Det eneste vi har behov for er strøm og en smule vand.

Hvis du er i tvivl om efterisolering af din bolig vil være en god investering for dig og din familie, så kan du helt gratis få besøg af vores energivejleder. Ring på 70 26 10 11 og aftal en tid.