Efterisolering af tag, der indebærer store besparelser år efter år

Efterisolering af tag
Ved åbne lofts konstruktioner eller loft til kip blæses papiruld løst ud på loftet – det gælder både efterisolering af tag og ved nybyggeri. Ligger der allerede isolering på loftet i forvejen, blæser vi papiruld oven på den eksisterende isolering. Findes der revner og sprækker i den eksisterende isolering, bliver de fyldt op og tildækket af det nye lag papiruld. På den måde fjernes alle kuldebroer, som næsten altid er årsag til varmetabet. Isolering af tag er en supergod forretning for dig.

Papiruld er særdeles velegnet til isolering af tag i ældre huse, hvor man ikke kender tilstanden af en eventuel eksisterende dampspærre. Papiruld er effektivt fugttransporterende., og skulle der være en smule fugt til stede på loftet, vil papirulden optage fugten uden, at det går ud over isolerings egenskaberne, og derefter transportere fugten op til overfladen, hvor den hurtigt fordamper.  På grund af papiruldens unikke fugttransporterende egenskaber, kan dampspærre helt undgås i nybyggeri – lige med undtagelse af vådrum.

Vi hos fortæller gerne meget mere om fordelene ved efterisolering af tag

Kontakt os hellere end gerne og få en snak om billig men effektiv isolering af tag.

Få en konstruktiv snak om efterisolering af tag med dansk efterisolering aps
– det betaler sig virkelig

Vi isolerer tag ved at blæse papiruld ud på loftet. Papirulden lægger sig som et varmt tæppe og neutraliserer effektivt alle kuldebroer. Isolering af tag med os ved roret er en udsøgt fornøjelse, ikke mindst når du får regningen.

Ring og få en snak om isolering af tag – vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale