Efterisolering Vejle, Kolding og Fredericia

Efterisolering af hus I Vejle, Kolding, Fredericia og Billund – Østjylland


Efterisolering med Dansk Efterisolering foretages overalt i Østjylland herunder byerne Vejle, Kolding, Fredericia, Billund, Egtved, Ødsted, Bredsten, Taulov, Brejning og hele oplandet.

Kontakt vores Østjylland afdeling og få et godt tilbud på efterisolering (hulmursisolering og loftisolering) Vores isolerings-biler kører overalt også helt ude på landet.

Har du svært ved at varme huset op om vinteren og bliver det ulideligt varmt om sommeren så er der en stor chance for at en efterisolering vil give god mening. Varmeregningen kan måske synes lidt voldsom selv om vi i mange år har haft milde vintre og det er måske også lidt fodkoldt? Det kan være svær at vide hvor meget isolering der er i huset. Især hulmuren, man kan jo ikke bare lige lukke op og kigge ind. Et “godt” tegn er hvis huset er svær at varme op og at man evt kan mærke vind inde når det blæser meget. Er du i tvivl kan vi tilbyde et fotografering med et termografikamera der afslører alt varmeudslippet fra huset.

At konstatere tilstanden af isolering på loftet kan være nemmere, da man i de fleste tilfælde vil kunne komme derop gennem loftlemmen. Det kan være der er isolering med at den er sunket samme og måske defekt flere steder. Der kan være sket skader pga af skadedyr som rotter og mårhund eller det kan være der bare er for lidt isolering. Varmen vil op og derfor er et uisoleret loft ikke godt for varmeøkonomien og der kan derfor være mange penge at spare ved en loftisolering.

Er besparelse på privatøkonomien er skattefri penge lige ned i lommen også selv om du skal investere i efterisolering. Når først isoleringen er betalt hvilket den typisk er efter 2 til 3 år, ja så ruller pengene ned i lommen og luner der. Desuden får man som sidegevinst et hus der er rarere at være i og meget nemmere at varme op, uanset om det er med brændeovn, el, gas eller olie. Også miljøet “tjener” ved at man isolerer sit hus ordentligt. Som de fleste nok ved, mener de fleste eksperter at co2 udledningen er med til at ændre klimaet på jorden.

Ved at isolere sit hus mindsker man energiforbruget og dermed co2 udledningen, til gavn for alle vore efterkommere. En efterisolering fra Dansk Efterisolering kan deles op i to særskilte typer, nemlig hulmursisolering og loftisolering.

 

Hulmursisolering


 

Hulmursisolering er nok den mest kendt form for efterisolering og har været brugt i mange år. Materialet der bruges i dag er gennemtestet og har en super god isoleringsevne. Er din hulmur isoleret for mange år tilbage kan det være at materialet er sunket inde i hulrummet og det trænger til en ny omgang. De fleste huse og villaer der er bygget efter 1920 er typisk bygget med dobbeltmur, altså med en en ydermur og en indermur. Imellem disse to mure er et hulrum på ca 5-10 cm hvor der enten er isoleret eller er plads til isolering. Er der ingen eller kun ringe isoleret afgiver huset alt for stort et varmetab og væggene bliver kolde inde i huset. Det kan være svært umiddelbart at konstatere hvor meget isolering der er i en mur, men en termografi fotografering kan afsløre dette.

Når vi hulmursisolerer ankommer vi typisk først på dagen og starter med at bore huller i fugen rundt på strategiske steder for at kunne fylde muren helt op. Igennem hullerne pustes så isoleringsmateriale ind, som spredes ud i hulmuren.  Materialet er meget fint og kommer også ind mellem cement- og  murstens-rester eller evt gammelt isoleringsmateriale. Vi bruger både papiruld, glasuld eller stenuld til indblæsning, hvad der passer bedst til dit behov kan du forhøre vores rådgivere om.

Vi bruger kun testede og anerkendte mærker.:

  • Iso Artic granulat (flamingo tilsat grafit)
  • Sundolitt C80 (samme)
  • Climatizer Plus (papiruld)
  • Isover (glasulds granulat)
  • Superglass (samme)
  • Paroc (samme)

Loftisolering med papiruld


Loftisolering er den anden gren inden for efterisolering. Loftisolering er efter hulmursisolering den isoleringsform der giver mest effekt. Til isolering af loftet bruger vi papiruld af det anerkendte mærke Climatizer Plus, som er yderst effektiv og samtidig til en meget lav pris. Når vi skal efterisolere et loft, er det nødvendigt først at etablere en gangbro af træ, så man kan gå på loftet uden at ødelægge loft og isolering. Har du selv mulighed for at lave broen efter anvisning fra os, kan du spare den omkostning vi har på det. Når gangbroen er etableret går vores isolatør op på loftet med en slange der er forbundet med bil og pumpen på gaden. Der sprøjtes herefter papiruld ud et et stort jævnt lan på 200 mm på hele loftet. Den store fordel der er ved papiruld er at der er så fint at det kan komme ind i alle revner og sprækker der måtte være ved feks spær eller eksisterende isolering.

Bor du i Østjylland, på landet, i landsbyen eller i byerne Vejle, Billund, Kolding, Fredericia, Egtved, Ødsted, Bredsten, Taulov, Brejning m.fl. så kontakt vores Østjylland afd. allerede i dag og få en snak om efterisolering af din bolig.