Dansk Efterisolering har den bedste papiruld pris i Danmark

Image

Papiruld pris: Effektiv papiruld isolering giver besparelser på helt op til 25% af varmeregningen.

Papiruld er hule cellulosefibre, der stammer fra aviser og har en lang række isoleringsmæssige positive egenskaber som for eksempel:

  • Høj isoleringsevne,
  • Høj brandmodstand
  • Lydisolerende.
  • Papiruld er desuden behandlet på en måde, så det beskyttet mod råd, skimmel og skadedyr.

Tip! På denne side kan du læse meget mere om papirisolering

Isolering med papiruld sker typisk gennem en loftslem eller en lem i gavlen af huset. Isoleringen lægges ud med en isoleringsmaskine og fordeles jævnt og flot hen over hele loftet, typisk i en tykkelse på 200 mm. Vi anvender Climatizer Plus Papiruld, som har en bedre isoleringsevne end traditionelle isoleringsmaterialer.

Papiruld er et såkaldt isoleringsgranulat hvilket indebærer, at materialet former sig efter omgivelserne. Det kan være særdeles vanskeligt at tilskære traditionelle isoleringsmåtter med et ordentligt resultat, særligt omkring rørføringer og spær. Det medfører stor risiko for dannelse af kuldebroer, hvor varmen let kan slippe ud. Resultatet vil da være varmeudslip men en forhøjet varmeregning til følge .

Papiruldsisolering derimod, fordeler sig jævnt i alle revner og sprækker. Det lægger sig om en varm dyne, uden nogen form for samlinger eller dårlige tilskæringer, som det ofte er tilfældet med isoleringsmåtter. Papiruld er CE-mærket og overholder de nyeste europæiske standarder for isoleringsmaterialer, og det er både brandhæmmende og fugtafvisende.

Papiruld har været brugt i blandt andet USA i mere end 100 år, og er måske markedets bedste materiale til for eksempel isolering af lofter. Det isolerer ifølge undersøgelser op til 10 % bedre end de gængse materialer. Og så er det rørende billigt – vi isolerer med specielt behandlet papiruld til under 100 kr. pr. kvadratmeter inklusive arbejdsløn. Glem heller ikke at der et pænt statstilskud at hente hvilket indebærer, at et hus med et loft på 120 m2 kan efterisoleres med et 250 mm tykt lag papiruld for omkring kr 8.000

Vi måler dit loft op gratis og giver dig efterfølgende et attraktivt tilbud, så du ved nøjagtigt, hvad efterisoleringen vil koste, ligesom vi gratis laver beregninger over, hvor meget du kan nedbringe dine varmeudgifter pr. år og se, hvor hurtigt din investering er tjent hjem igen.

Papiruld pris med statstilskud – vi hjælper dig med at søge

Du kan spare penge nu – kontakt Dansk Efterisolering Aps og hør hvor meget du kan spare. 
En isolering med papiruld til vores pris er typisk tjent ind på blot 3-5 år og er derfor en meget rentabel investering. Staten yder et engangsbeløb pr. sparet kWh/år på 0,375 kr. i tilskud til energioptimeringer hvilket indebærer, at såfremt dit hus er på 120m2, og du får det isoleret med papiruld, så vil du få ca. 1.900-2.800 kr. i tilskud afhængigt af, hvor godt dit hus er isoleret i dag.  Hertil kommer at du kan fratrække 33 % af arbejdslønnen. Huse fra før 1980 erne som ikke er isoleret, har ofte ikke mere end 100 mm isolering liggende.

Flere fordele ved at efterisolere med papiruld isolering

  • Du sparer en masse rare penge på varmeregningen, ofte mere end 25 %
  • Dit hus bliver betydeligt nemmere at sælge med en god papiruldsisolering
  • Du skåner miljøet for unødig CO2 belastning.
  • Du får et varmere hus ved isolering og kan derfor få et meget bedre og sundere indeklima
  • Energimærkningen af dit hus bliver bedre og kan dermed øge værdien af huset ved et evt salg.

Fakta om papiruld

Papiruld til isolering består af cellulosefibre som er yderst velegnede som isoleringsmateriale, idet de hule fibre indeholder luft, som har en høj grad af isolerende effekt i modsætning til massive fibre. Grundmaterialet er indsamlede aviser, som bliver kværnet og findelt og derefter tilsat salte, 5 % borax/borsyre og 10 % aluminiumhydroxid) som imprægnerer mod brand. Endvidere medvirker borsaltene til beskyttelse mod råd og skimmel. Grundet materialet kan materialet godt falde sammen ved udlægning. Man estimere ca. 15%, hvilket der naturligvis tages højde for, når vi isolerer. Isoleringsevne lambdaværdi for papiruld er 39 (  deklareres til 0,039w mk ), hvilket er en god isoleringsevne der matcher stenuldsprodukter.