Polystyren isolering

Polystyren Isolering - hvor anvendes det

Polystyren isolering er ikke et ord, mange har hørt før. De fleste kender ordet i dets udvidede betydning, nemlig flamingo isolering. Et materiale der er lavet af ekspanderet polystyren.

Til isolering er polystyren et glimrende produkt. Polystyren udemærker sig, ved at være et materiale, som isolerer effektivt og samtidig giver en flot finish. Polystyren og ekspanderet polystyren anvendes primært til isolering af kældre og ydrevægge. Især anvendes materialet til isolering af hulrummet imellem husets inder- og ydrevæg. Det vi i daglig tale kalder hulmursisolering.

Isoleringen er godt for økonomien

Det er et faktum, at mange huse kunne være bedre isolerede, end de er. Den manglende isolering af især ældre huse, betyder at rigtig meget varme siver ud af huset. Ved at isolere din bolig, stopper du det unødige varme udslip. Udover en mærkbar mindre varmeregning i de kolde vinter måneder, gør du også noget godt for vores miljø. Ved at udnytte varmen bedre, forbruger du mindre af den. Og den besparelse kan både ses og mærkes på varmeregningen.

Isolering med polystyren i f.eks dine hulmure, er en hurtig måde til en mindre varmeregning. Tilbagebetalingstiden på en hulmursisolering er ofte 2 -3 år. Det betyder med andre ord, at den udgift du har til selve isoleringsopgaven i løbet af en ganske kort årrække, har betalt sig selv hjem i form af besparelsen du oplever.

I vores artikler om isoleringsmateriale kan du læse mere om de mange fordele, der er ved polystyren isolering.

Ofte stillede spørgsmål om polystyren isolering

Hvilken form har polystyren isolering

Materialet som anvendes til hulmursisolering, er formet som små kugler kaldet flamingokugler

Optager materialet fugt?

Polystyren optager langt mindre fugt end andre isoleringsmaterialer, som f.eks glasuld, stenuld eller papiruld

Hvordan isolerer man med flamingokugler?

Flamingokuglerne blæses ind i hulmuren via en maskine man fodre med polystyren isoleringsmaterialet. For at komme ind i hulrummet mellem inder- og ydrevæg bores der et lille hul på 22mm i fugen på ydrevæggen

Hvad består polystyren materialet af?

Isoleringsmaterialet består af ca. 2% råolie og naturgas, resten af materialet er luft

Hvordan beregner jeg tilbagebetalingstiden

Vi tilbyder, at lave en gratis opmåling og tilbud til dig. Udfra dette materiale kan du nemt se hvad din tilbagebetalingstid er. Du kan læse mere om dette på vores side hulmursisolering med flamingo