Flamingokugler er effektive til hulmursisolering

Flamingokugler i hulmuren

Træf det smarte valg og lad dansk efterisolering være din partner, når det gælder hulmursisolering med flamingokugler.

Hulmursisolering med flamingokugler er alt andet lige den form for efterisolering, som giver det bedste og det hurtigste afkast, normalt er investeringen tilbagebetalt i løbet af 2-3 år. Vi byder på måske Danmarks laveste priser og kommer overalt i landet uden nævneværdig ventetid for jer. 

Der er mange fordele forbundet med hulmursisolering med flamingo. Ikke alene kan du ofte spare mere end 33 % på varmeregningen, men dit hus bliver tillige mere værd og nemmere at sælge. Du får et varmere hus og et bedre indeklima, en højere energimærkning – og sidst men ikke mindst skåner du miljøet for et alt for højtCO2 udslip.

Start med at kontakte Dansk Efterisolering Aps og få en snak om hulmursisolering, så er du allerede godt på vej mod et varmere hus, en lavere varmeregning og et bedre miljø.

 

Hulmursisolering med flamingokugler til nettopriser


Kvalitet koster ikke en formue hos Dansk Efterisolering
. – Hulmursisolering er et nemt og enkelt indgreb. Man fylder hulmuren med isolering ved at bore et hul på kun 22mm i fugen og så indblæse granuleret isolering i form af flamingo ind.

Vi tilbyder en gratis og for dig uforpligtende opmåling og tilbud, så du ved nøjagtigt hvad regningen lyder på, når arbejdet er afsluttet. Vi tilbyder ligeledes at lave en beregning af, hvor meget du kan spare pr. år, så du kan se, hvor hurtigt din investering er tjent hjem igen.