• Vil du gerne holde på pengene og på varmen?


    – Så efterisoler din bolig og spar penge på varmeregningen!


Du er her: Dansk EfterisoleringLoftisoleringOm loftisolering

Om loftisolering

Du kan spare en masse penge på varmeregningen, ofte op til 25 %, dit hus bliver mere værd, du får et varmere og bedre indeklima, energimærkningen på huset bliver højere og du spare miljøet for unødigt CO2 udslip. Vores pris starter fra 99 kr. pr. kvadratmeter for 200mm, og denne pris dækker arbejdsløn og materiale. Skal der laves matrialestop, gangbroer eller andet, kommer dette oveni prisen, ofte vil prisen da beløbe sig til 120-160kr pr. m2 alt inklusive. Så er du fingernem, kan der være en del penge at spare.

Kontakt os gerne snarest muligt og lad os give dig et godt tilbud på isolering af loft. Vi kommer overalt i Danmark uden at det koster ekstra. Isolering af loft med fagkundskab og erfaring i bagagen – det er bare os.

Når det gælder fagmæssig god isolering af loft til lave priser, er valget nemt

Gør som flere og flere husejere i Danmark og vælg Dansk Efterisolering som samarbejdspartner, når det gælder efterisolering af loft. Vi isolerer lofter med papiruld, glasuld, og stenuld. Papiruld til isolering af loft er et særdeles velegnet materiale, og så er det tilmed rørende billigt. Papiruld har noget helt særlige egenskaber som gør det at det uden tvivl er det bedste materiale til ældre huse hvor dampspæren er tvivlsom.

Kontakt snarest Dansk Efterisolering Aps og få et godt tilbud på isolering af loft med papiruld. Det er både bedre og billigere end du tror.

Hvorfor loftsisolering af huset ?

  • Du sparer mange penge på varmeregningen – ofte over 25%
  • Dit hus bliver mere værd og nemmere at sælge
  • Du skåner miljøet for en stor CO2 belastning
  • Du får et varmere hus og bedre indeklima
  • Energimærkningen på huset bliver højere

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.

 

Billedet viser udførsel af loft isolering med Papiruld

 

Kan Papiruld brænde ? Se denne video og få svaret