Efterisolering Aarhus, Aalborg og Randers

Isoleringsfirmaet Dansk Efterisolering udfører efterisolering af huse og villaer i Aarhus, Aalborg, Randers samt hele oplandet til de 3 byer. Vi kommer også helt ud til dig der bor på landet, hvis bare du skal have efterisoleret dit hus.

Mange har mulighed for at lave en rigtig god investering i deres hus, ved at bruge penge på efterisolering af hulmur og loft. Betingelsen er selvfølgelig at huset ikke er topisoleret i forvejen, men mange huse er mangelfulde eller helt uden isolering stadigvæk. Hvordan ved man om huset er isoleret ordentligt? Ofte kan man som beboer i huset mærke at der er noget galt med isoleringen, det kan være det blæser ind eller er svær at varme op om vinteren. Du kender måske den tidligere ejer der kan fortælle hvilken isolering der er i hulmurene og på loftet kan man næsten altid komme op gennem en loftlem og inspicere. Hos Dansk Efterisolering kan vi tilbyde termografi undersøgelse af dit hus, for på den måde at få fastslået hvordan dit hus er isoleret.

Loftisolering er også vigtig når vi taler om varmeudslip og budget. Kan du komme op og inspicere skal du være opmærksom på at isoleringen kan være faldet sammen og mangelfuld, selvom det ved første øjekast ser ok ud. Ofte kan det betale sig at få efterisoleret loftet ved at sprøjte et lag papirulds isolering ind over det eksisterende. Kontakt os gerne hvis i ønsker rådgivning om dette.

Der er penge at spare, hvor mange afhænger af nuværende tilstand, men der er oftest rigtig gode penge at spare hvert år med en efterisolering. Selv om du har en isolering liggende an der nemt være huller og revner der skaber kuldebroer og hvor varmen siver ud. i gennemsnit betaler en efterisolering sig tilbage i løbet af 2 til 3 år – derefter er det ren fortjeneste og hvad man tjener på varmen er gode skattefri kroner lige ned i lommen. I sidegevinst kommer at huset bliver rigtig dejlig varm, også en kold blæsende vinterdag. Miljøet er efter manges mening hårdt belastet af CO2 udslip. Når du efterisolerer din bolig, har du samtidig givet et bidrag  til nedbringelse af denne CO2, det er nok en gevinst de næste generationer kommer til at mærke. Efterisolering bliver udført i hulmure og på loftet.

 

Hulmursisolering


De fleste huse har en hulmur og er dit hus fra 1920 eller senere vil der sikkert være en hulmur. En hulmur opstår fordi der er lavet en ydermur og en indermur som er forbundet af murbindere. I dette hulrum det efterlader er der plads til isoleringsmateriale, især hvis der slet ikke er noget i forvejen. Mange huse er dog allerede isoleret med på en så ringe måde at det er faldet eller sunket sammen. Rummet mellem murene er fra ca 5 cm og opefter og det er det hulrum vi fylder op med isoleringsmateriale. Om dine ydervægge er af mursten, træ eller andet materiale er ikke afgørende, det vigtigste er at der er et hulrum. Er dine vægge kolde om vinteren eller kan du ligefrem mærke det blæser ind nogen steder, så er det sikkert en god ide og få tjekket indholdet eller bare bestilt en gang hulmursisolering Er du i tvivl kan vi som sagt tilbyde en termografi fotografering af huset der viser varmeudslippet klart og tydeligt.

Vi udfører selve hulmursisolering ved at bore huller i den eksisterende fuge mellem murstenene. Derigennem puster vi gennem et tyndt rør isoleringsgranulat ind i hulmuren. Efter endt arbejde lukkes disse fuge huller igen så man faktisk ikke kan se vi har været der. Hos Dansk Efterisolering  samarbejder vi med flere producenter af isoleringsmateriale. Det betyder at du selv kan vælge det en materiale frem for det andet. Pt kan vi tilbyde hulmursisolering med følgende produkter

  • Iso Artic – Et styrolit granulat til grafit
  • Sundolitt C80 – et lignende produkt
  • Climatizer Plus – Der er et papirulds materiale
  • Isover – Granulat bestående af glasuld
  • Superglass – også glasuld
  • Paroc – ligeledes glasuldsgranulat


 

Loftisolering med papiruld


Efterisolering af loftet med papiruld kan være en billig affære, når man tænker på de besparelser det medfører. Dansk Efterisolering bruger Climatizer Papiruldsisolering til efterisolering af loftet. Det er et godt, gennemtestet og billigt isoleringsmateriale lavet af genbrugspapir, typisk aviser. Papiruld er imprægneret på en måde så det er særdeles brandhæmmende og isoleringseffekten er fortrinlig.

Vi starter arbejdet med at etablere en gangbro hen over loftet så man kan bevæge sig rundt uden at ødelægge isoleringen. Gangbroen kan du evt selv lave og spare de penge vi skal have for at gøre det, forhør nærmere om det når du bestiller. Selve isoleringen foregår ved at isolatøren gennem en lang slange der er forbundet med en pumpe uden for, sprøjter isolering ud på hele loftet i et tyk jævnt lag. Papiruld har den egenskab at det kommer ned i alle revner og sprækker og dermed sikrer fuld isolering uden kuldebroer hvor varmen kan sive ud. Man skal forvente at det tager en hel dag for et typisk parcelhus.

Bor du i Aalborg, Randers eller Aarhus området, på landet eller i byerne, så kontakt vores Østjyske afd. allerede i dag og få en snak om efterisolering af din bolig.