• Flamingo isolering


    – Efterisoler din bolig og spar penge på varmeregningen!


Du er her: Dansk EfterisoleringFlamingo isolering

Hurtig og effektiv isolering med flamingokugler

Hulmursisolering flamingoisolering

MED DANSK EFTERISOLERING APS VED RORET ER DU SIKRET EN FØRSTE KLASSES FLAMINGO ISOLERING AF DIN HULMUR

En guldrandet investering med et bedre afkast end både obligationer og de fleste aktier. Og så er der tilmed gode penge at hente i form af statstilskud.

Er dit hus opvarmet med gas vil din investering være betalt tilbage efter 2 år, og anvender du elvarme er tilbagebetalingstiden blot 1 år. For et hus på 120 m2 vil flamingo isolering af din hulmur koste mindre end 7.000 kr. efter fradrag af statstilskuddet. Som husejer yder staten et engangs tilskud på 0,375 kr.  pr sparet kWh. som tilskud til energioptimeringer, og desuden kan du fratrække 33 % af arbejdslønnen på din selvangivelse.
– Vi sørger gratis for alt papirarbejde i forbindelse med ansøgning om statstilskud. Flamingo isolering af hulmur er en rigtig god investering for langt de fleste husejere.

Kontakt os gerne snarest og lad os give dig et godt tilbud, der luner.

 

FLAMINGO ISOLERING AF HULMUR – DAGENS BEDSTE INVESTERINGSTIPS

Glem alt om aktier og obligationer i første omgang og invester i stedet i flamingo isolering af din hulmur, det giver et bedre afkast. Din investering vil være genindtjent i løbet af 2 år, hvis du anvender naturgas og kun 1 år, såfremt du anvender elvarme.

Gå ikke glip af denne chance, kontakt snarest muligt Dansk Efterisolering Aps og hør mere om flamingo isolering af hulmur.

 

Læs mere om: Isolering af loftPapiruld prisBillig isolering