fbpx
  • Flamingo isolering


    – Efterisoler din bolig og spar penge på varmeregningen!


Du er her: Dansk EfterisoleringFlamingo isolering

Flamingo isolering i din hulmur – Det sikre valg for dig og dit hus!

Hvis du vil du have den bedste isoleringsevne og undgå fugt i hulmuren – så skal du vælge flamingo isolering!

Flamingo isolering – også kaldet EPS har uden sammenligning den bedste isoleringsevne sammenlignet med andre isoleringsmaterialer. I forhold til gængse isoleringsmaterialer som sten- og glasuld, giver EPS’en i nogle tilfælde helt op til 20% bedre isoleringsevne. Den almindelige hulmur er typisk kun mellem 5-8 cm. Derfor betyder en øget isoleringsevne, at man får et langt bedre resultat.

Flamingo isolering optager langt mindre fugt

EPS isoleringen består af polystyren. Den optager langt mindre fugt end materialer som for eksempel glasuld, papiruld og stenuld. Når et materiale optager meget lidt fugt, er det yderst velegnet til hulmursisolering. En hulmur med fugt vil typisk give problemer, som blandt andet skimmelsvamp, hvilket giver dårligt indeklima. I værste fald kan skimmelsvamp forværre helbredet for astmatikere.

Er du så uheldig, at du har fået en fugtskade? Måske på grund af en knækket tagsten, eller optrængning af vand gennem soklen. Så har flamingo isolering den store fordel, at det nemt, hurtigt og billigt kan suges ud igen. Har du derimod en hulmur med papiruld, stenuld, eller glasuld, vil det næsten være umuligt, at få isoleringen ud og tørre hulmuren igen.

Hvordan kan jeg se om mit hus mangler isolering?

Som udgangspunkt er huse fra efter 1970 hulmurisoleret med bats. Dog er der undtagelser, hvor hulmuren er helt tom. Huse fra før 1970 er som udgangspunkt ikke født med hulmursisolering. Men de kan godt være blevet efterisoleret på et senere tidspunkt. Er du i tvivl om huset er isoleret eller ej? Så kan det tjekkes, ved at man laver 2-3 boreprøver forskellige steder på huset. Man lyser derefter ind i hullerne, for at se om der er isolering, eller om inder muren er synlig. Selvom huset er isoleret, kan det godt være dårligt lavet eller også kan isoleringen være faldet sammen. Her kan en termografering være en rigtig god ide. Termograferingen kan nemlig afsløre om huset har kuldebroer, og hvor disse befinder sig. Her får du altså hurtigt svar på, om isolering er faldet sammen eller på anden vis er utilstrækkelig.

Til huse med dårlig isolering eller isolering der er faldet sammen kan man med fordel bruge flamingo isolering fra Sundulitt. Typen C80 er en yderst velegnet flamingo isolering til huse der skal efterisoleres. Flamingokuglens størrelse gør, at den nemt kommer ind i alle huller, sprækker og kanter. På denne måde forvandler man nemt og hurtigt et dårligt isoleret huset, til et super godt isoleret hus.

 

Hvordan isolerer man med flamingo isolering ?

En anden, og ikke uvæsentlig fordel ved at bruge flamingo isolering er, at isoleringen kan blæses ind gennem et kun 22mm hul i fugen. Man slipper derfor helt for at skulle tage sten ud, og efterfølgende døje med en sten, der har en anden fugefarve end de andre. Tidsforbruget på en hulmursisolering er ikke det stor. En normal villa i et plan tager gennemsnitlig 1 mand imellem 2-6 timer at isolere med flamingo. Det betyder også, at priserne på flamingo isolering af hulmuren er relativt lave, og derfor hurtigt tjent hjem igen.


 

Hurtig og effektiv isolering med flamingokugler

Med Dansk Efterisolering Aps ved roret er du sikret en førsteklasses flamingo isolering af din hulmur

Man kan faktisk kalde en hulmursisolering ”En guldrandet investering med et bedre afkast end både obligationer og de fleste aktier”. Samtidig med at du også kan få et statstilskud til investeringen. Her er et par eksempler på hvordan din investering kan se ud:

Er dit hus 120 m2 og opvarmet med gas vil din investering være betalt tilbage efter 2 år

Er dit hus 120 m2 og opvarmet med elvarme vil din investering være betalt tilbage i løbet af 1 år.

For et hus på 120 m2 vil flamingo isolering af din hulmur koste mindre end 7.000 kr. efter fradrag af statstilskuddet.

Som husejer yder staten et engangstilskud på 0,375 kr. pr. sparet kWh. som tilskud til energioptimeringer, og desuden kan du fratrække 33 % af arbejdslønnen på din selvangivelse.

– Vi sørger gratis for alt papirarbejde i forbindelse med ansøgning om statstilskud. Flamingo isolering af hulmur er en rigtig god investering for langt de fleste husejere.

Hulmursisolering ved før isoleret hulmur

Få et tilbud der luner – Kontakt os snarest!

Læs mere om: Isolering af loftPapiruld prisBillig isolering