fbpx
 • Loftisolering


  – Så efterisoler din bolig og spar penge på varmeregningen!


Du er her: Dansk EfterisoleringLoftisolering

Loftisolering med papiruld er billigt og effektivt

Hvad er en loftisolering ?

En Loftisolering udgør den øverste del af husets klimaskærm. Varme stiger opad, derfor er det vigtigt at liftet er velisoleret, for at undgå at varmen fra huset forsvinder ud i den blå luft. Kan overgået af ydermurene grundet deres store overflade, er loftet den vigtigste del af din klimaskærm, hvor helt op til 25% af varmen går tabt.

 

Hvordan Foregår en loftisolering ?

Ved en loftisolering blæses det ønskede materiale ind på loftet typisk Glasuld fra Isover eller Papiruld.

Såfremt din tagkonstruktion består af organisk materiale såsom træ, sørger vi også for den rigtige type materialestop, der tillader vigtig ventilation af loftet. Materialestop er en separation, der holder dugpunktet fra undertaget, for at forhindre fugt i at danne råd og skimmelsvamp.

Hvorfor loftsisolering af huset?

 • Du sparer mange penge på varmeregningen – ofte over 25%
 • Dit hus bliver mere værd og nemmere at sælge
 • Du skåner miljøet for en stor CO2 belastning
 • Du får et varmere hus og bedre indeklima
 • Energimærkningen på huset bliver højere

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.

Efterisolering af Loft

Vi anbefaler ved loftisolering et lag på 200-300mm alt efter det nuværende udgangspunkt. Her giver loftisoleringen den bedste effekt, samt det største energitilskud. Fremgangsmåden er den samme og der kan påfyldes ovenpå allerede existerende isolering.

Konsulentbesøg

I de fleste tilfælde kan vi beregne en pris på loftisolering over telefonen. Via BBR kan vi få oplyst husets størrelse i kvm og  i sammenarbejde med dig kan vi hurtigt beregne en fast pris på opgaven.

 

I enkelte tilfælde kan loftet være af en størrelse eller beskaffenhed at det kræver et konsulentbesøg, i disse tilfælde sender vi en konsulent ud. Loftet besigtiges og opmåles. Evt. eksisterende isolering måles og tilstand beskrives. Der måles på til materialestop og evt. Gangbro.

 

Vurdering

Ved et kundebesøg kan vurderingen fra konsulenten, deles op i følgende kategorier:

 • Isolerbar / isolering mangler
 • Tilstrækkeling isoleret
 • Isolering kan ikke udføres
 • Uforsvarlig
 • Diverse

Når du skal have udført loftisolering, så er papiruld det rigtige materiale og Dansk Efterisolering Aps den rigtige samarbejdspartner

Loftisolering med 1. klasses specialbehandlet papiruld er rørende billigt.

Vi isolerer et loft på 120 m2 fra blot 8.400 kr. inkl. materialer og arbejdsløn og inkluderet statstilskuddet og håndværkerfradrag. I prisen indgår dog ikke evt. gangbro, vindstop og kasse om loftlem.

Loftisolering udføres altid af vores specialuddannede fagfolk, hvilket er din garanti for at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt.

Vi anvender vi kun første klasses specialbehandlet papiruld, der er både brandhæmmende, fugtafvisende og resistent for svamp og skimmelangreb.

Vi styrer projektet fra start til afleveret arbejde. Vi sørger for alt papirarbejde når der skal søges om statstilskud og andre tilskud. Tilskud som vil formindske din investering ganske betragteligt og derfor selvfølgelig skal ansøges.

Loftisolering med papiruld er en rigtig god investering, som meget hurtigt er tilbagebetalt. Læs også gerne mere her på vores hjemmeside, hvor du kan finde mere nyttig information om såvel loftisolering som andet. Se priser på isolering af dit loft

OVERVEJER DU AT FÅ EFTERISOLERET LOFTET?

Kontakt Dansk Efterisolering Aps og få et godt tilbud. Vi udfører arbejdet professionelt og tilbyder markedets måske billigste og bedste loftisolering med papiruld.

Du kan spare en masse penge på varmeregningen, ofte op til 25 %, dit hus bliver mere værd, du får et varmere og bedre indeklima, energimærkningen på huset bliver højere og du spare miljøet for unødigt CO2 udslip.

Vores pris er p.t. 99 kr. pr. kvadratmeter, og denne pris dækker arbejdsløn og papiruld. Skal der laves materialestop, gangbroer eller andet, kommer dette oveni prisen. Ofte vil prisen da beløbe sig til 120 – 160 kr pr. m2 alt inklusive. Så er du fingernem og kan lave gangbro mm selv, kan der være en hel del penge at spare.

Kontakt Dansk Efterisolering allerede i dag og lad os give dig et godt tilbud på isolering af loft. – Vi kommer overalt i Danmark uden at det koster ekstra. Isolering af loft med fagkundskab og erfaring i bagagen – det er bare os.

Kontakt os gerne og lad os få en snak om loftisolering. Hos os koster kvalitet ikke en formue.