• Vil du gerne holde på pengene og på varmen?


    – Så efterisoler din bolig og spar penge på varmeregningen!


Du er her: Dansk EfterisoleringLoftisolering

Loftisolering med papiruld er billigt og effektivt

Papiruld Loft

NÅR DU SKAL HAVE UDFØRT LOFTISOLERING, SÅ ER PAPIRULD DET RIGTIGE MATERIALE OG DANSK EFTERISOLERING APS DEN RIGTIGE SAMARBEJDSPARTNER

Loftisolering med 1. klasses specialbehandlet papiruld er rørende billigt.

Vi isolerer et loft på 120 m2 for blot 8.400 kr. inkl. materialer og arbejdsløn og inkluderet statstilskuddet. I prisen indgår dog ikke evt. gangbroer o.l.

Loftisolering udføres altid af vores specialuddannede fagfolk, hvilket er din garanti for at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt.

Vi anvender vi kun første klasses specialbehandlet papiruld, der er både brandhæmmende, fugtafvisende og resistent for svamp og skimmelangreb.

Vi styrer projektet fra start til afleveret arbejde. Vi sørger for alt papirarbejde når der skal søges om statstilskud og andre tilskud. Tilskud som vil formindske din investering ganske betragteligt og derfor selvfølgelig skal ansøges.  

Loftisolering med papiruld er en rigtig god investering, som meget hurtigt er tilbagebetalt. Læs også gerne mere her på vores hjemmeside, hvor du kan finde mere nyttig information om såvel loftisolering som andet. Se priser på loftisolering her

OVERVEJER DU AT FÅ EFTERISOLERET LOFTET?

Kontakt Dansk Efterisolering Aps og få et godt tilbud. Vi udfører arbejdet professionelt og tilbyder markedets måske billigste og bedste loftisolering med papiruld.

Du kan spare en masse penge på varmeregningen, ofte op til 25 %, dit hus bliver mere værd, du får et varmere og bedre indeklima, energimærkningen på huset bliver højere og du spare miljøet for unødigt CO2 udslip.

Vores pris er p.t. 99 kr. pr. kvadratmeter, og denne pris dækker arbejdsløn og papiruld. Skal der laves materialestop, gangbroer eller andet, kommer dette oveni prisen. Ofte vil prisen da beløbe sig til 120 – 160 kr pr. m2 alt inklusive. Så er du fingernem og kan lave gangbro mm selv, kan der være en hel del penge at spare.

Kontakt Dansk Efterisolering allerede i dag og lad os give dig et godt tilbud på isolering af loft. – Vi kommer overalt i Danmark uden at det koster ekstra. Isolering af loft med fagkundskab og erfaring i bagagen – det er bare os.

 

Du kan læse mere om økonomien samt se en lille video om teknikken der anvendes ved loftisolering her.

Kontakt os gerne og lad os få en snak om loftisolering. Hos os koster kvalitet ikke en formue.

 

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.

Læs mere om: Isolering ydervægPapirisoleringHulmursisolering