• Vil du gerne holde på pengene og på varmen?


    – Så efterisoler din bolig og spar penge på varmeregningen!


Du er her: Dansk EfterisoleringLoftisoleringIsoleringsmateriale

Isoleringsmateriale

Frit valg af materialer!

Hos Dansk-Efterisolering Aps er vi ikke “gift” med en bestemt leverandør, vi ønsker blot at opfylde vores kunders ønske og behov bedst muligt, vi kan derfor helt neutralt rådgive om alle produkter og vælge det som passer bedst til opgaven.

 

Climatizer Plus – Kvalitets papiruld til en stærk pris!

Climatizer Plus er efter vores mening det bedste produkt på markedet til dato! Climatizer Plus er en CE-Godkendt papiruld som kan bruges til loft og hulmurs isolering.

Climatizer Plus er det rigtige valg når det gælder loftisolering af ældre huse fra før 1990. Ældre huse har tit en mangelfuld eller beskadiget dampspære, derfor er papiruld det eneste rigtige materiale til denne type opgaver, den kan nemlig optage og afgive det fugt der kommer nedefra.

Climatizer Plus er brandkæmmende! Hvordan er det muligt spørger du måske, det jo papir? Papiruld er en Cellulose isolering som behandles med ikke-giftige kemikalier, der absorberer oxygen og kvæler dermed flammen, som kræver oxygen for at brænde. Cellulose smelter ved en meget høj temperatur og er faktisk betragtet som brandhæmmende.

Papiruld har i forhold til andre isolerings materialer 2 extra fordele du som kunde kan få stor glæde af:

nr.1 Papiruld lydisolere bedre end noget andet materiale! end of story !

nr. 2 Papiruld modvirker mus, rotter og andre skadedyr som ellers elsker at bo i din isolering!

 

Papiruld

 

Isover et ( glasuldsgranulat ) brugt gennem årtier!

Isover granulat er et godt materiale til nybyggeri eller nyre huse hvor man ved at dampspæren er intakt.

Isover

Superglass et ( glasuldsgranulat ) – i super god kvalitet!

Superglass granulat minder meget om det velkendte mærke Isover, egenskaberne er næsten de samme hvilket betyder at Superglass ligesom Isover er et godt materiale til nybyggeri eller nyre huse hvor man ved at dampspæren er intakt. Ved at vælge Superglass får du et billigere alternativ end Isover uden dog at gå på kompromis med kvaliteten.

Superglass

 

Paroc et ( stenuldsgranulat ) – i super god kvalitet!

Paroc granulat minder meget om det velkendte mærke Rockwool, egenskaberne er næsten de samme hvilket betyder at Paroc ligesom Rockwool er et godt materiale til nybyggeri eller nyre huse hvor man ved at dampspæren er intakt. Ved at vælge Paroc får du et billigere alternativ end Rockwool uden dog at gå på kompromis med kvaliteten.

Paroc

 

Kan Papiruld brænde ? Se denne video og få svaret