fbpx
  • Vil du gerne holde på pengene og på varmen?


    – Så efterisoler din bolig og spar penge på varmeregningen!


Du er her: Dansk EfterisoleringHulmursisoleringIsoleringsmateriale

Isoleringsmateriale

Frit valg af isoleringsmateriale

Hos Dansk-Efterisolering Aps er vi ikke “gift” med en bestemt leverandør, vi ønsker blot at opfylde vores kunders ønske og behov bedst muligt, vi kan derfor helt neutralt rådgive om alle isoleringsmaterialer og vælge det isoleringsmateriale som passer bedst til opgaven.

 

Iso Arctic® – EPS Granulat med grafit – 20% BEDRE ISOLERING

Iso Artic er et nyt granuleret produkt som gør at formen er meget kantet, dette er en klar fordel i ældre huse med en tom hulmur da denne type EPS ikke vil løbe ud hvis der opstår et lille hul i muren i modsætning til andre runde produkter.

De mest udbredte isoleringsmaterialer har traditionelt været styropor eller EPS (kaldet flamingo) – vores udgave er en forbedret “EPS”, da den er tilsat grafit. Det giver en tekstur og fleksibilitet der er identisk med almindelig styropor/EPS, men som har en markant højere evne til at reflektere infrarød varmestråling (som typisk har givet problemer) ved andre produkter på markedet. Vi kalder produktet Iso Arctic®.

Det giver en meget bedre isolering, og mulighed forat bruge en tyndere mængde materiale, hvilket er en stor fordel for dem med små hulmursrum. Der er gode muligheder for et super godt resultat med en hulmur på blot 50mm med dette materiale. Omvendt, hvis du har vægge som har en normal tykkelse der tillader at isolere med vores EPS, kan du altså få op til 20% bedre isolering og prisen for isoleringsmateriale + arbejdstid er den samme, så der er en stor besparelser at hente på varmeregningen.

Iso Artic isoleringsmateriale

Sundolitt C80 – EPS med grafit – 20% BEDRE ISOLERING end andre isoleringsmaterialer

Sundolitt C80 er et helt nyt produkt og ikke et genbrugs/granuleret produkt, dette betyder formen er mere rund og uden kanter, hvilket gør at den kommer godt rundt i alle kroge og kanter, vi bruger mest denne type EPS til genopfyldninger af hulmure der er fyldt med mineraluld eller rockwool som er faldet sammen eller på anden måde er mangelfuld.

De mest udbredte isoleringsmaterialer har traditionelt været styropor eller EPS (kaldet flamingo) – denne udgave er en forbedret “EPS”, da den er tilsat grafit. Det giver en tekstur og fleksibilitet der er identisk med almindelig styropor/EPS, men som har en markant højere evne til at reflektere infrarød varmestråling (som typisk har givet problemer) ved andre produkter på markedet. Dette Produkt hedder Sundolitt C80

Det giver en meget bedre isolering, og mulighed forat bruge en tyndere mængde materiale, hvilket er en stor fordel for dem med små hulmursrum. Der er gode muligheder for et super godt resultat med en hulmur på blot 50mm med dette materiale. Omvendt, hvis du har vægge som har en normal tykkelse der tillader at isolere med vores EPS, kan du altså få op til 20% bedre isolering og prisen for isoleringsmateriale + arbejdstid er den samme, så der er en stor besparelser at hente på varmeregningen.

Sundolitt C80 isoleringsmateriale

 

Climatizer Plus – Kvalitets papiruld til en stærk pris!

Climatizer Plus er efter vores mening det bedste produkt på markedet til dato! Climatizer Plus er en CE-Godkendt papiruld som kan bruges til loft og hulmurs isolering.

Climatizer Plus er brandkæmmende! Hvordan er det muligt spørger du måske, det jo papir? Papiruld er en Cellulose isolering som behandles med ikke-giftige kemikalier, der absorberer oxygen og kvæler dermed flammen, som kræver oxygen for at brænde. Cellulose smelter ved en meget høj temperatur og er faktisk betragtet som brandhæmmende.

Papiruld har i forhold til andre isolerings materialer 2 extra fordele du som kunde kan få stor glæde af:

nr.1 Papiruld lydisolere bedre end noget andet isoleringsmateriale! end of story !

nr. 2 Papiruld modvirker mus, rotter og andre skadedyr som ellers elsker at bo i din isolering!

 

Papiruld som isoleringsmateriale

 

Isover et ( glasuldsgranulat ) brugt gennem årtier!

Isover granulat er brugt til hulmursisolering gemmen mange årtier og er velegnet til de fleste isolerings opgaver inklusiv hulmursisolering.

Isover som isoleringsmateriale

Superglass et ( glasuldsgranulat ) – i super god kvalitet!

Superglass granulat minder meget om det velkendte mærke Isover, egenskaberne er næsten de samme hvilket betyder at Superglass ligesom Isover er meget velegnet til hulmurs isolering. Ved at vælge Superglass får du et billigere alternativ end Isover uden dog at gå på kompromis med kvaliteten.

Superglass som isoleringsmateriale

 

Paroc et ( stenuldsgranulat ) – Isoleringsmateriale i super god kvalitet!

Paroc granulat minder meget om det velkendte mærke Rockwool, egenskaberne er næsten de samme hvilket betyder at Paroc ligesom Rockwool er et isoleringsmateriale der er meget velegnet til hulmurs isolering. Ved at vælge Paroc får du et billigere alternativ end Rockwool uden dog at gå på kompromis med kvaliteten.

Paroc som isoleringsmateriale

 

Kan Papiruld brænde ? Se denne video og få svaret