fbpx
  • Hulmursisolering


    – Så efterisoler din bolig og spar penge på varmeregningen!


Du er her: Dansk EfterisoleringHulmursisolering

Hulmursisolering er en god investering, der hurtigt er tjent hjem

Hvad er en hulmursisolering ?

En Hulmursisolering er en simpel og effektiv måde at isolere hulmuren i dine ydervægge. Op mod 30% af varmen fra huset går tabt ved mangel på hulmursisolering.

Undersøgelser viser, at ikke-tilstrækkeligt isolerede huse kan bruge op til 3 gange så meget energi på opvarming end et velisoleret og energivenligt hus. Det er noget man kan mærke på økonomien og noget som virkelig gavner miljøet.

Foruden at spare på varmeregningen, nedsætter det risikoen for fugtskader og skimmelsvamp, dermed spare du også på længere sigt penge på vedligeholdelse af dit hus.

 

Efterisolering af hulmur

Hvis din hulmur allerede er isoleret, kan du bestille et gratis isoleringstjek. Hvor vi gennemgår din hulmur, for at tjekke hvor tæt isoleringen ligger. Vis der er dannet kuldebroer og konsulenten mener, at en efterisolering ville være til gavn, sendes der et uforpligtende tilbud på en genopfyldning af din hulmursisolering. Generelt er en høj varmeregning en god indikator for at der er noget galt med isoleringen af huset, vi anbefaler derfor at huse fra 1970 og frem får foretaget en termografering for bedst muligt at kunne se hvilken tilstand hulmursisoleringen er i og derved opnå det bedste grundlag for en efterisolering af hulmuren.

Fordele ved Hulmursisolering

Isolering eller Efterisolering af hulmur giver dig en lang række fordele både økonomisk og miljømæssigt.

  • En markant lavere varmeregning
  • Din bolig stiger i værdi pga. en bedre energimærkning
  • En mindre CO2-udledning til gavn for miljøet
  • Et Forbedret indeklima – mindre fugt, træk etc.
  • Mindre risiko for skimmelsvamp og råd i husets konstruktioner
  • Isolering dæmper udefra kommende støj med op til 35%
  • Færre udgifter til vedligehold – færre fugtskader

 

Hulmursisolering sikre bedre indeklima

Manglende isolering i din hulmur vil som ofte medføre træk og kulde fra væggen og mure. Når varme og fugtig luft fra huset møder væge kondenserer fugten. Hvilket kan give sorte mærker og streger på væggene især i hjørner, bag skabe og billeder der hænger på væggen. Det kan også i værste tilfælde danne skimmelsvamp.

Oplever du nogen af de omtalte gener eller er du i tvivl om noget, kommer vi gerne og ser på tingene i samråd med dig.

 

 

Hulmursisolering Hvilken isolering er bedst?

Ved genopfyldning af en tidligere isoleret hulmur anbefaler vi altid EPS med grafit ( C80 fra Sundolitt ) med dette materiale kommer man bedst rundt i alle kroge og kanter. Udover materialet fordeler sig super godt har det også en række andre fordele som ikke får ved andre materialer. EPS C80 isolere bedre end noget andet materiale på markedet, op til 20% bedre isolerings evne i forhold til fx Glasuld, Stenuld og Papiruld. Endnu vigtigere er det måske at nævne at EPS C80 ikke optager fugt eller på anden måde konflikter med den nuværende isolering, du skal derfor ikke være bange for de 2 materialer modarbejder hinanden.

 

Ved hulmursisolering af en helt tom hulmur anbefaler vi Iso-Arctic som er et granuleret EPS produkt med grafit. Produktet er kort sagt det samme som Sundolitt C80 men Iso-Arctic er et granulat er produktet en smule større i perlerne og samtidig en smule firkantet. Hvilket gør at kuglerne har en anden form og er lidt større gør dem yderst velegnet til en tom hulmur da kuglerne ikke falder ud hvis man laver et mindre hul i væggen. Iso-Artic har de samme fordele som Sundolitt C80 derfor er det klart de 2 produkter vi oftes bruger og anbefaler til hulmursisolering. De 2 produkter udmærker sig også ved de begge kan blæses ind i hulmuren ved kun at bore et 22mm hul i fugen. Læs mere om isoleringsmaterialer

 Hulmursisolering ved før isoleret hulmur

Vi tilbyder en gratis opmåling af dine vægge, hvorefter vi kan give dig en helt nøjagtig pris på hulmursisolering. Når vi skal tjekke din isolering skal vi bore huller, så vi kan komme ind og måle. En hulmur kan sagtens være isoleret for mange år siden. Med tiden kan isoleringen være sunket sammen. Derfor kan det godt betale sig at få tjekket hulmuren, også selvom den er isoleret.

Få et gratis og uforpligtende opmåling og tilbud  så du nøjagtigt er på det rene med, hvad det hele vil koste, ligesom vi laver beregninger over, hvor meget du sparer pr. år og kan se, hvor hurtigt din investering er tjent hjem igen.