• Vil du gerne holde på pengene og på varmen?


    – Så efterisoler din bolig og spar penge på varmeregningen!


Du er her: Dansk EfterisoleringHulmursisolering

Hulmursisolering er en god investering, der hurtigt er tjent hjem

hulmursisolering

MED EFFEKTIV HULMURSISOLERING OPNÅS MANGE FORDELE BÅDE FOR PENGEPUNG OG MILJØ

Hulmursisolering betyder således, at du sparer mange penge på varmeregningen, ofte mere end 30%. Dit hus energimærkning bliver langt bedre og du kan derfor opnå en bedre pris i tilfælde af salg. Indeklimaet vil blive mærkbart bedre. Man skal heller ikke glemme, at det lavere energiforbrug naturligvis betyder lavere CO2 udledning og derfor er til stor gavn for vores miljø.

For hulmursisolering beregner vi os kun beskedne 99 kr. pr m2 inklusive materialer og arbejdsløn, og samtidig kan du søge om statstilskud,  gælder for 2014 og bliver måske forlænget, hvilket jo bare gør regnskabet endnu bedre.

Hulmursisolering er et nemt og enkelt indgreb. Man fylder hulmuren med isolering ved at bore et hul på kun 22mm i fugen og derefter indblæse granuleret flamingo.

Få et gratis og uforpligtende opmåling og tilbud på hulmursisolering, så du nøjagtigt er på det rene med, hvad det hele vil koste, ligesom vi laver beregninger over, hvor meget du sparer pr. år og kan se, hvor hurtigt din investering er tjent hjem igen.

 

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.

 

Læs mere om: LoftisoleringPapiruldPapiruld isolering