Efterisolering Esbjerg, Varde, Ringkøbing – Vestjylland

Efterisolering af hus i Esbjerg, Varde, Skjern og Ringkøbing – Vestjylland


Bor du i Vestjylland kan du roligt rette henvendelse til Dansk Efterisolering og få et godt tilbud på efterisolering af din bolig. Vi kommer overalt i Vestjylland, herunder Esbjerg, Varde, Ringkøbing, Skjern og alle andre små og store byer i det vestjyske. Bor du helt ude på landet kommer vi selvfølgelig også der.

Bor du i et ældre hus og bruger du lige rigeligt til opvarmning, trænger huset måske til en gang efterisolering. Er huset svært at varme op om vinteren og kan du evt mærke det blæser ind, rundt i hjørnerne, ved gulvet og rundt ved loft listen, når vinterstormen raser, ja så er der gode sikkert besparelser at hente ved at efterisolere. Vil du vide hvordan dit hus afgiver varme, kan en termografi foto afsløre det. Vi tilbyder termografi fotografering, så ring endelig og få et tilbud, hvis det er aktuelt.

Isoleringen kan være mangelfuld både i hulmure og på loftet. På loftet er det nemmere at konstatere, da de fleste huse har en loftslem hvorigennem der kan inspiceres på loftet. Hvis der er revner og sprækker i isoleringen eller den ikke er ret tyk, eller der måske slet ikke er nogen, så er det en rigtig god ide at få efterisoleret.

Der er mange gode skattefri penge at spare ved at efterisolere, og når først investeringen er betalt hjem, triller besparelsen lige ned i lommen. Økonomien er en rigtig god grund til at få efterisoleret, men ikke den eneste. Der er også en gevinst ved at huset bliver dejligt lun, også i de hårde vintre, som nok skal komme igen. Måske er der nu meget fodkoldt, hvilket jo får hele kroppen til at fryse. Så et bedre indeklima er også med i plusserne ved en efterisolering. Klimadebatten raser i disse år og CO2 udslippet får skylden for den globale opvarmning. En højisoleret bolig udleder markant mindre co2 end en dårlig isoleret bolig, så også et plus til klimaet.

 

Hulmursisolering


Hulmursisolering er efterhånden en gammel metode til at efterisolere huse. Det kan endda være du for mange år siden har fået hulmursisoleret og så skulle alt jo være godt. Det materiale der blev brugt for 30 år siden var bare ikke i så høj kvalitet og enkelte steder ser man at isoleringen er faldet sammen så kun en del af hulmuren er isoleret. Der kan det også give god mening at efterisolere. Hulmuren finder man i næsten alle huse fra 1920 og opefter. Hulrummet fremkommer ved at der mellem den yderste mur og indermuren er et hulrum på ca 5-10 cm – Det er dette hulrum vi fylder med isolering.

Er væggene ud mod facaden kolde om vinteren og blæser det koldt ind i blæsten suser, kan du godt regne med at det trænger til en gang hulmursisolering. Vi har som tidligere skrevet også mulighed for at tilbyde en termografi fotografering hvis du er i tvivl om husets isolering.

Udførelsen af selve hulmursisoleringen foregår nemt og smertefrit for dig som husejer. Vi kommer rullende med vores servicevogn og udfører arbejdet i løbet af en arbejdsdag. Det sker ved at vi laver små huller rundt på ydermuren i fugerne. Derigennem indfører vi et lille tyndt rør der har forbindelse til vores pumpegrej på bilen, og isoleringsmaterialet bliver pustet ind. Materialet vi bruger til isolering afhænger helt af hvad du som kunde helst vil have vi bruger. Hos Dansk Efterisolering kan du vælge mellem flere forskellige typer isolering.

Følgende typer anvendes:

  • Iso Artic granulat (flamingo tilsat grafit)
  • Sundolitt C80 (samme)
  • Climatizer Plus (papiruld)
  • Isover (glasulds granulat)
  • Superglass (samme)
  • Paroc (samme)
 

Loftisolering med papiruld


Der kan også være mange penge at hente ved at isolere på loftet. Loftisolering foretages altid med papiruldsgranulat af mærket Climatizer Plus. Det er den bedste og billigste løsning vi mener der er på markedet i dag. Isolering af loftet foregår ved at vi først skal etablere en gangbro af træ i den højde isoleringen får. Det gøres for at man stadig kan gå rundt på loftet og for at vores isolatør har mulighed for at gå rundt på loftet uden at ødelægge loft eller isolering.

Når gangbroen er etableret (broen kan også laves af kunden og derved spare udgiften til den del) begynder arbejdet med selve isoleringen. Isolatøren har en lang slange der er koblet til servicebilen og sprøjter så et 200 mm tykt lag ud over hele loftet. De fine papir granulater kan komme ind i alle revner og ujævnheder så der ikke kan komme varme igennem nogle steder. Metoden er meget effektiv og gennemtestet gennem mange år.

Bor du i Vestjylland, på landet, i landsbyen eller i byerne Esbjerg, Varde, Skjern, Tarm, Ribe, Tønder m.fl. så kontakt vores Vestjylland afd. os allerede i dag og få en snak om efterisolering af din bolig.