fbpx
  • Vil du gerne holde på pengene og på varmen?


    – Så efterisoler din bolig og spar penge på varmeregningen!


Du er her: Dansk EfterisoleringEfterisolering af loft

Efterisolering af loft til landets nok mest attraktive priser

Efterisolering af loft

Spar penge med efterisolering af loft

HVIS DU GERNE VIL SPARE PENGE, ER EFTERISOLERING AF LOFT ET FORNUFTIGT STED AT BEGYNDE, OG MED PAPIRULD FÅR DU ET BILLIGT PRODUKT, DER SAMTIDIG ER MILJØRIGTIGT

Papiruld kan med fordel benyttes til isolering i nye huse, men også til efterisolering af loft i ældre huse. Materialet er lavet af genbrugspapir – hovedsageligt gamle aviser, der findeles og imprægneres mod brand, råd, svamp samt skadedyr.
 En godt udført isolering af loft resulterer med garanti en bedre økonomi.

Varmeregningen er lige som alt andet steget voldsomt se seneste år, så der er god fornuft i at få foretaget efterisolering af dit loft. Det er godt for dit hus, for dig selv og for din varmeregning.

Efterisolering af loft med papiruld, er både anerkendt af den danske stat som en god miljøpolitisk foranstaltning samtidig med, at Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut har målt papiruld til at besidde måske markedets bedste brandmodstand. Energiforbruget med papiruld som materiale er fastslået til at være 25 % lavere end ved for eksempel mineraluld, papiruld besidder således en markant bedre isoleringsevne end andre isoleringsmaterialer.

 

EFTERISOLERING AF LOFT MED PAPIRULD – ÅRETS TOP INVESTERING. KONTAKT DANSK EFTERISOLERING APS ALLEREDE I DAG

Når kun det bedste er godt nok – og samtidig den billigste løsning, så får man udført efterisolering af loft med Dansk Efterisolering Aps som partner. Vi skaber resultater, der kan mærkes langt ned i pengepungen.
Ring til os og få et godt tilbud, så er du allerede på vej mod store besparelser på din varmeregning,

Kontakt os hellere i dag end i morgen og hør mere om, hvorledes du også kan spare en bunke penge efterisolering af loft!

 

Læs mere om: PapirisoleringHulmursisoleringLoftisolering