Hulmursisolering fra 99,- pr. /m2

Vi er derfor blandt de billigste i landet når det gælder efterisolering. Du kan få isoleret hulmuren fra 99,- / pr. m2 hos Dansk Efterisolering . 

Læs mere om hulmursisolering

Uanset om vi skal hulmursisolere 50 eller 200 m2 hulmure er prisen pr. m2 den samme. Vi ønsker ikke at gøre forskel på vores kunder. Derfor tilbyder vi alle vores kunder den billigste kvadratmeterpris uanset husets størrelse. Vi er en landsdækkende isoleringsvirksomhed, så uanset hvor du er bosat i Danmark, dækker vi også dit område.

Når du får et tilbud fra os, er prisen altid 100% fast. Vi holder hvad vi lover, og løber ikke fra en aftale, heller ikke selvom der opstår uforudsete problemer under vejs. Det betyder, at når du hyrer os som din professionelle partner, tager vi alle uforudsete hændelser der kunne opstå, på vores kappe. Det er vores holding, at opstår der et problem vi ikke kunne gennemskue ved tilbudsgivningen, så har du som kunde heller ikke haft en mulighed for at vide det. Vi mener, at det er en holdning, der giver dig som kunde tryghed, når du skal vælge en isolatør til at udføre din isoleringsopgave.

Tilbud og opmåling er altid gratis når du skal have en hulmursisolering pris

Vi tilbyder gratis og uforpligtende opmåling og tilbud. Du ved således hvad det koster, når arbejdet er færdigt. Ved at lave en beregning af hvor meget du sparer pr. år, får du et overblik over, hvor hurtigt din investering er tjent hjem igen.

Et tilbud på efterisolering kan i de fleste tilfælde klares over telefonen blandt andet ved at kigge på BBR samt Google Maps. Skulle der være forhold vi ikke kan se, er det nødvendigt med et besøg fra en af vores konsulenter.

Kontakt os allerede i dag og få en fast pris. Så du ikke får ubehagelige overraskelser, når isoleringsarbejdet bliver udført.
En hulmursisolering bliver også kaldet for en hulrumsisolering

Den bedste investering med lyn hurtig indtjening


Dansk Efterisolering tilbyder hulmursisolering til priser, som tilhører Danmarks absolut billigste. Det er derfor en af de bedste investeringer, som du kan foretage i din ejendom. Investeringen er tilbagebetalt i form af lavere energiomkostninger, indenfor en ganske kort årrække. Hulmursisolering til vores priser er typisk tjent ind på blot 2 til 3 år. Det giver derfor et betydeligt bedre afkast end de fleste andre investeringer.
Kvaliteten er i top

Selvom vi tilbyder hulmursisolering til lave priser, går vi på ingen måder på kompromis med kvaliteten. Vi kan derfor med god samvittighed tilbyde 20 års garanti på det udførte arbejde. Du kan på den måde ubekymret sætte pris på din investering mange år frem i tiden. I det vi har mange kunder over hele landet kan vi holde en hulmursisolering pris på et meget fornuftigt niveau. Vi får nogle stordriftsfordele, der kommer dig som kunde til gode, i form af en af landets bedste priser på hulmursisolering.
Konsulent Besøg

Vores konsulenter ringer eller sender altid den aftalte tid og dato for et besøg. Ved besøget er formålet, at undersøge om huset allerede er isoleret, eller om hulmuren er helt tom. Det er også konsulentens opgave, at vurdere om huset er egnet til at blive hulmursisoleret. Han vil også oplyse dig om, hvilke muligheder vi kan tilbyde, samt gennemgå hvilke materialer vi kan tilbyde. For at kunne tjekke om huset er hulmurs isoleret, bores der 1-4 huller i væggene på 20-22mm. Vi kigger ind i vægen med et endoskop, og lukker naturligvis hullerne efter os. Det gøres med en standard mørtel – denne undersøgelse er helt gratis.

Er huset allerede isoleret, kan det være svært at vurdere om isolering er tilstrækkelig. Derfor kan det være nødvendigt, at lave en termografering af huset. Termograferingen koster fra 995 kr, og den viser tydeligt, om der er noget at komme efter. Vi anbefaler altid, man får lavet denne termografiske undersøgelse i forbindelse med et konsulent besøg, men det er ikke et krav.

Efter endt undersøgelse kan der som regel gives en pris på hulmursisoleringen med det samme. Prisen kan du vælge at acceptere eller tænke over. Tilbuddet vil derefter blive sendt til dig mail eller med brev. Du kan på den måde se hvad det indebærer og hvilket materiale der er anbefalet til opgaven.

Vurdering ved et konsulentbesøg

Ved et konsulentbesøg kan vurderingen fra konsulenten, deles op i følgende kategorier:
  • Isolerbar / isolering mangler
  • Behov for termografering
  • Tilstrækkelig isoleret
  • Isolering kan ikke udføres
  • Uforsvarlig
  • Diverse

Læs også disse artikler:

Polystyren Isolering

Hvad er Polystyren Isolering? Find svaret her

Kan din hulmur isoleres

Det er ikke alle hulmure der er velegnet...

Isolering af ydervægge

Isolering af ydervægge til en favorabel pris

Flamingo isolering

Flamingo optager langt mindre fugt

Energimærkning af huse

Det giver god mening at efterisolere sit hus...