Hulrumsisolering en simpel og effektiv måde at isolere din bolig

Spar penge med en hulrumsisolering


Hulrumsisolering er en nem og simpel måde at skåne miljøet samtid med at du sparer penge

I en tid hvor klimamål virkelig bliver skruet op og miljøet halter langt bagefter hvad vi håbede på, så er det tid til at gøre noget ved det hele. Mange tænker dog, at det er dyrt og bøvlet at skåne miljøet, men det er faktisk slet ikke rigtigt. Hvis du gerne vil skåne miljøet og samtidig spare penge, så kan en hulrum isolering være den helt rette løsning for lige præcis dig.

En hulrumsisolering kaldes også i daglig tale for en hulmursisolering. Hvis dit hus består af en indervæg samt en ydrevæg så vil der være et rum imellem inder og ydrevæg. Det rum kaldes for hulrummet. Ved at isolering af din hulmur, sikrer du at dit hus holder meget bedre på varmen. Man har beregnet, at ca. 30% af varmen fra dit hus går tabt, hvis du ikke har fået foretaget en efterisolering af hulmure.

Hvordan finder du ud af om boligen mangler isolering?

Der er flere ting du selv kan undersøge, hvis du har mistanke til at isoleringen er mangelfuld.

  • Tjek om din varme regning er højere end tilsvarende huse
  • Er der træk og kulde fra vægge
  • Er der sorte mærker hvor væggene mødes, bag skabe, rammer osv.
  • Oplever du problemer med skimmelsvamp


Hvis flere af ovenstående beskrivelser passer på dit hus, har du højest sandsynlig brug for en isolering af din hulmur.

Hvad gør du hvis din boligen mangler isolering i hulrummet?

Hos Dansk Efterisolering tilbyder vi at komme forbi dig og tjekke tilstanden på dine hulmure. Ved at bore et hul eller to har vi mulighed for at kigge ind i hulrummet. Det kan sagtens være, at hulrummet allerede er isoleret, men at isoleringsmaterialet er faldet sammen og dermed danner kuldebroer. En hulmur kan fyldes op med mere isolering, hvis der er behov for det. Vi ser tit at huse fra 1980 erne og tidligere enten ikke har en isoleret hulmur eller at isoleringen er faldet sammen.
Hvad koster det at få isoleret hulrummet?

Hvad koster det at få isoleret hulrummet?

Prisen er afhængig af flere faktorer som blandt andet:

  • Arealet der skal isoleres
  • Om hulmuren er helt tom eller om der blot skal genopfyldes
  • Om et evt. gammelt isoleringsmateriale skal udtages ind hulmuren opfyldes
Vi anbefaler derfor, at du indhenter et tilbud hos os. Tilbuddet kan du bestille ved at ringe til os. Her kan du også bede os komme ud og tjekke tilstanden på din isolering og få en snak med vores konsulent. Vi kan også rådgive dig, og søge de forskellige tilskud, som du er berettiget til, når du foretager en energiforbedring på din bolig. Både tilbuddet og opmålingen skal du ikke betale noget for. Den pris du får fra vores konsulent er 100% og inkl. alt lige fra materialer til arbejdsløn.

Prisen er fast på 99,-/m2

Det betyder ikke noget om du skal have isoleret 50 m2 eller 200 m2. Du betaler altid samme faste pris pr. m2. På den måde gør vi ikke forskel på vores kunder, og kan derfor også sige at ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har lavet en side hvor vi beskriver priser på hulmursisolering mere detaljeret. Her fortæller vi også lidt om hvor hurtigt du kan forvente at have tjent din investering hjem i form af besparelse på varmeregningen.