Flamingo isolering er små flamingokugler der indblæses i din hulmur

Flamingokugler giver den bedste isoleringsevne og du undgår fugt i hulmuren – derfor skal du vælge flamingo isolering!

EPS isoleringen har uden sammenligning den bedste isoleringsevne sammenlignet med andre isoleringsmaterialer. I forhold til gængse isoleringsmaterialer som sten- og glasuld, giver EPS’en i nogle tilfælde helt op til 20% bedre isoleringsevne. Den almindelige hulmur er typisk kun mellem 5-8 cm. Derfor betyder den øgede isoleringsevne i flamingokuglerne, at man får et langt bedre resultat.

Flamingo optager langt mindre fugt

Flamingokugler består af polystyren. De optager langt mindre fugt end materialer som for eksempel glasuld, papiruld og stenuld. Når et materiale optager meget lidt fugt, er det yderst velegnet til hulmursisolering. En hulmur med fugt vil typisk give problemer, som blandt andet skimmelsvamp, hvilket giver dårligt indeklima. I værste fald kan skimmelsvamp forværre helbredet for astmatikere.

Hvordan er du stillet hvis du har fået en fugtskade?


Er du så uheldig, at du har fået en fugtskade? Måske på grund af en knækket tagsten, eller optrækning af vand gennem soklen, kan du være rigtig dårlig stillet alt afhængig af hvilket materiale hulmuren er isoleret med.

Flamingokugler har den store fordel, at man de nemt, hurtigt og billigt kan suges ud igen. Er din hulmur derimod isoleret med papiruld, stenuld, eller glasuld, vil det næsten være umuligt, at få isoleringen ud og tørre hulmuren igen.

En guldrandet investering er isolering med flamingokugler

Man kan faktisk kalde en hulmursisolering ”En guldrandet investering med et bedre afkast end både obligationer og de fleste aktier”. Samtidig med at du også kan få et statstilskud til investeringen.

Vi garanterer førsteklasses isolering af din hulmur her er et par eksempler på hvordan din investering kan se ud:

  • Er dit hus 120 m2 og opvarmet med gas vil din investering være betalt tilbage efter 2 år.
  • Er dit hus 120 m2 og opvarmet med elvarme vil din investering være betalt tilbage i løbet af 1 år.

For et hus på 120 m2 vil flamingo isolering af din hulmur koste mindre end 7.000 kr. efter fradrag af statstilskuddet.

Som husejer yder staten et engangstilskud på 0,375 kr. pr. sparet kWh. som tilskud til energioptimeringer, og desuden kan du fratrække 33 % af arbejdslønnen på din selvangivelse.

– Vi sørger gratis for alt papirarbejde i forbindelse med ansøgning om statstilskud. Flamingo isolering af hulmur er en rigtig god investering for langt de fleste husejere.
Flamingo isolering
Få et tilbud der luner – Kontakt os snarest!

Spørgsmål vi ofte bliver stillet vedr. isolering med flamingo

Hvordan kan jeg se om mit hus mangler isolering?

Som udgangspunkt er huse fra efter 1970 hulmursisoleret med bats. Dog er der undtagelser, hvor hulmuren er helt tom. Huse fra før 1970 er som udgangspunkt ikke født med hulmursisolering. Men de kan sagtens være blevet efterisoleret på et senere tidspunkt. Det er jo ikke altid at man har hele historikken på sit. Derfor er mange faktisk i tvivl om hvorvidt huset hulmurene er isoleret.

Skal i tage mursten ud for at tjekke isoleringen?

Nej, det gøres nemt ved at man laver 2-3 boreprøver forskellige steder på huset. Når hullerne er boret, lyser derefter ind i dem, for at se om der er isolering. Hvis der ingen isolering er, vil man have direkte udsyn til indervæggen. Der kan sagtens være kuldebroer i væggene selvom de er isoleret. Det kan enten forklares med at isoleringsopgaven er dårligt udført, eller også kan isoleringen være faldet sammen. Her kan en termografi være en rigtig god ide. Termograferingen kan nemlig afsløre, om huset har kuldebroer, og hvor disse befinder sig. Her får du altså hurtigt svar på, om isolering er faldet sammen eller på anden vis er utilstrækkelig.

Hvad er Sundulitt flamingokugler?

Til huse med dårlig isolering eller isolering der er faldet sammen, kan man med fordel bruge flamingo isolering fra Sundulitt. Typen C80 er en yderst velegnet flamingo isolering til huse der skal efterisoleres. Flamingokuglens størrelse gør, at den nemt kommer ind i alle huller, sprækker og kanter. På denne måde forvandler man nemt og hurtigt et dårligt isoleret huset, til et super godt isoleret hus.

Hvordan isolerer man med flamingo?

En anden, og ikke uvæsentlig fordel ved at bruge flamingokugler er, at isoleringen kan blæses ind gennem et kun 22mm hul i fugen. Man slipper derfor helt for at skulle tage sten ud, og efterfølgende døje med en sten, der har en anden fugefarve end de andre. Tidsforbruget på en hulmursisolering er ikke det stor. En normal villa i et plan tager gennemsnitlig 1 mand imellem 2-6 timer at isolere med flamingo. Det betyder også, at priserne på flamingo isolering af hulmuren er relativt lave, og derfor hurtigt tjent hjem igen.

Hvad består dette isoleringsmateriale af?

Hvis du har et ældre hus som trænger til at få udskiftet isoleringen, er der flere forskellige typer at vælge imellem, her i blandt flamingo, eller polystyren som det også hedder. Dette materiale er lavet af ca 2% råolie og naturgas og 98% luft; det er små polystyren-kugler som er blevet udvidet og som presset mod hinanden samler sig til et kompakt materiale. Materialet produceres oftest i større plader, som kan tilpasses det område, som skal isoleres.

Hvor kan jeg anvende polystyren som isoleringsmateriale?

På trods af materialets skrøbelighed er det robust over for fugt og mug, og bliver ikke spist eller skadet af skadedyr. Det kan også fås i små kugler, som kan være at foretrække, hvis det ikke er muligt at komme til; hvis du f.eks. vil undgå at skulle rive en væg ned for at skulle indføre en plade isoleringsmateriale.

Kan i lave en beregning på min besparelse og tilbagebetalingstid?

Vi tilbyder en gratis og for dig uforpligtende opmåling og tilbud, så du ved nøjagtigt hvad regningen lyder på, når arbejdet er afsluttet. Vi tilbyder ligeledes at lave en beregning af, hvor meget du kan spare pr. år, så du kan se, hvor hurtigt din investering er tjent hjem igen. Et beregningseksempel på en hulmursisolering af et hus på 120m2 vil se således ud: Isoleringspris ialt: 12.000,- Herfra kan du trække tilskud fra staten 1.781,- Fradrag i arbejdsløn 2.162 Din samlede pris ender således på 8.057,- når alle tilskud er fratrukket. Tilbagebetalingstiden er naturligvis afhængig af din opvarmningskilde. Er huset f.eks opvarmet med gas er tilbagebetalingstiden ca. 2 år, da din årlige besparelse på varmeregningen vil være ca. 3.800,- Er huset opvarmet med el vil tilbagebetalingstiden være væsentlig lavere. Under 1 år da din årlige besparelse vil være ca. 8.312,-

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en udregning af prisen på en hulmursisolering af din bolig samt hvad tilbagebetalingstiden vil være.